Vio

ILVAS Vaslui a luat fiinta prin preluarea patrimoniului fostei Intreprinderi de Industrializare a Laptelui, construita in anul 1971, transformata in anul 1991 in societate pe actiuni iar incepand cu anul 2002 fiind achizitionata de Grupul de firme RACOVA. Principalul obiect de activitate al societatii este prelucrarea si comercializarea laptelui si a produselor lactate, fiind cea mai mare fabrica de prelucrare a laptelui din judetul Vaslui. In perioada 2003-2004, societatea a implementat un amplu proiect co-finantat cu fonduri SAPARD, de modernizare si retehnologizare a capacitatilor de productie, care au fost aliniate la standardele europene. In prezent, capacitatea de prelucrare a fabricii este de peste 120 000 hl lapte / an.
Print & Packaging
Bloom Communication a finalizat in 2012 procesul de revitalizare a brandului Vio al companiei ILVAS, parte a grupului de firme Racova.

Plecand de la nucleul brandului, "Natural e cel mai bun", Bloom Communication a conceput un nou design de ambalaj care ilustreaza povestea laptelui natural si diferentiaza vizual produsele prin simplitate si dominanta alba cromatica. Seria de ambalaje surprinde crampeie din lumea satului romanesc, fiecare ilustratie fiind realizata ca o broderie fina, specifica tehnicilor de cusaturi traditionale regasite pe costumele populare. Simbolistica de obiect (ulciorul, putina, pasarea, ulcica, masa de lemn, gardul) si cea decorativa sunt proprii foclorului romanesc. Fiecare produs dezvaluie o parte din povestea lumii satului, sugerand faptul ca fiecare recipient contine un produs lactat cu gustul si calitatea asemenea celor traditionale. Intr-o zona aglomerata de produse cu design traditional, noile ambalaje VIO se diferentiaza puternic, dezvaluind o personalitate originala si memorabila care surprinde, in acelasi timp, emotia dezvaluirii vietii autentice de la sat.
Design interactiv & Dezvoltare platforme web
Compania Ilvas Vaslui, membra a Grupului Racova, prezenta online doar pe pagina web a grupului de firme, a dorit sa comunice online individual si personalizat, conform domeniului sau de activitate.

In campania de sustinere si popularizare a intregului brand VIO, Bloom Communication a inclus si comunicarea online, realizand  designul interactiv pentru www.ilvas.ro. Bloom Communication a realizat pentru acest site un design unic in acest moment pentru acest segment de piata si un modul de management a informatiei care ofera posibilitatea upgradarii si configurarii complete a website-ului, administratorul avand un real instrument de lucru si o resursa online capabila sa ii aduca reale beneficii.

Bloom Communication a construit in jurul unui content informational valoros un website care sa transmita valorile companiei Ilvas catre publicurile sale tinta. Cromatica pastreaza caracteristicile impuse de categoria lapte iar designul este savuros si sugestiv, punctand momentele importante ale zile, cand produsele lactate sunt preferate si surprinzand valoarea deosebita pe care o dau aceste produse meselor principale ale zilei.
Image Image Image Image Image Image Image Image Image