Tehnoprod

Tehnoprod este unul dintre liderii nationali in domeniul productiei canapelelor si fotoliilor si unul dintre cei mai de succes exportatori ai acestui domeniu.
Identitate vizuala
Bloom Communication a realizat procesul de rebranding al companiei, construind pozitionarea acesteia in piata: "A new state of living !". Aceasta pozitionare, impreuna cu noua identitate corporate si cu noul stil vizual subliniaza principalele atribute ale brandului: calitate, confort, design la nivelul trendurilor internationale, mobilitatea solutiilor, adaptabilitate.

Noua identitate rezoneaza si comunica tehnic solutiile de mobilier oferte de Tehnoprod, punctand pe seriozitate, calitate, acuratete, solutii tehnice moderne.
Print & Packaging
Designul si structura functionala a catalogului de produse sunt construite avand in centru evidentiate ca adevarate vedete, produsele Tehnoprod.
Design interactiv & Dezvoltare platforme web
Platforma de comunicare on-line dedicata companiei Tehnoprod www.tehnoprod.ro este realizata avand ca background noul stilul vizual si standardele de comunicare construite in cadrul procesului de rebranding. Platforma este structurata ergonomic si este dedicata atat comunicarii corporate cat si evidentierii produselor si serviciilor Tehnoprod.
Image Image Image Image Image Image