TABASCO

Design interactiv & Dezvoltare platforme web
Produsele brandului TABASCO® apartin Companiei McIlhenny, fondata in 1868 in Statele Unite ale Americii, statul Louisiana, pe domeniul din Avery Island.
Pana in prezent, compania a fost detinuta de familia McIlhenny si a functionat pe acelasi loc inca de la inceput.
Potrivit traditiei, TABASCO® brand Original Red Sauce a fost creat spre sfarsitul anilor 1860 de catre Edmund McIlhenny. Un gastronom impatimit si un gradinar desavarsit, McIlhenny a primit niste seminte de ardei Capsicum frutecens provenite din Mexic sau America Centrala. Curios ce plante vor iesi din ele, Edmund a plantat semintele chiar pe Insula Avery din Louisiana de Sud, a ingrijit plantele si a ramas uimit de gustul picant al ardeilor.
Dupa 140 de ani, Sosul TABASCO® este facut in acelasi fel, doar ca procesul de maturare dureaza mai mult – pana la trei ani in butoaie de stejar alb – si otetul este de inalta calitate si distilat. Cu etichete in 22 de limbi si dialecte, vandut in peste 180 de tari si teritorii, adaugat in ratiile soldatilor sau pus pe mesele restaurantelor de pe tot globul, TABASCO® este cel mai faimos si mai preferat sos de ardei din lume.
 
Onorat sa comunice acest brand legendar, Bloom Communication a promovat calitatile exceptionale ale brandului Tabasco. Strategia de comunicare s-a focusat in zona canalelor de comunicare online: realizarea unei platforme online (prima pe care Tabasco o are in Romania) www.tabascoromania.ro, social media si PR.
Print & Packaging
Campanie de comunicare
Image Image Image Image Image Image