Sindolor

Sindolor este singurul produs pentru aplicare topica ce contine trei substante pentru combaterea durerii ce actioneaza prin trei mecanisme diferite si care se indica in tratamentul afectiunilor inflamatorii sau posttraumatice ale articulatiilor si tesuturilor moi.

Management de brand
Bloom Communication sustine misiunea Fiterman Pharma de a raspunde grijilor oamenilor prin grija. Perseverenta in indeplinirea acestui scop se contureaza prin realizarea identitatii vizuale, a packaging-ului si a materialelor de comunicare pentru SINDOLOR.

Simbolul SINDOLOR, ca si purtator al chintesentei brandului in procesul de comunicare, este reprezentat de pasarea Phoenix, care renaste din propria-i cenusa. Logotipul este simplificat la maxim, inclinat spre dreapta si personalizat prin linii rotunjite, moi, focalizand atentia pe simbolul viu colorat, dinamic si foarte puternic si pe avantul energic al zborului eliberator.
Campanie de comunicare
Packaging-ul SINDOLOR accentueaza si prin culoare cele trei caracteristici ale medicamentului: analgezic, antiinflamator si anestezic local. „Triplu atac asupra durerii” devine deviza oricarei persoane care se bucura, dupa actiunea SINDOLOR, de libertatea de miscare si eliberarea din cercul durerii.

Materialele de comunicare ilustreaza atributele medicamentului: actiunea rapida asupra durerii, renasterea fizica prin reintegrarea capacitatii motorii si eliberarea de sub teroarea durerii.
Image Image