Siemens Electrocasnice

Siemens Electrocasnice este parte a BSH Electrocasnice Romania, filiala a concernului german BSH Bosch und Siemens Hausgerä
Design interactiv & Dezvoltare platforme web
In urma colaborarii de succes pentru brandul Bosch Electrocasnice in 2007, BSH Romania a decis ca Bloom Communication sa devina furnizorul de comunicare online si realizatorul website-urilor de campanie si mentenanta web pentru Siemens Electrocasnice Romania. Astfel, echipa Bloom Communication a implementat si a configurat pe www.siemenselectrocasnice.ro modificarile de substanta in ceea ce priveste catalogul de produse, campaniile promotionale si de lansare a noilor produse, alte tipuri de modificari structurale si de substanta a website-ului. De asemenea, Bloom Communication a realizat mini-website-uri cu sistem content management pentru campaniile mai mari si designul si implementarea bannerelor care comunicau campaniile.

In 2009, Siemens Electrocasnice a trecut printr-un proces de refresh vizual, schimband stilul de comunicare. Bloom Communication, partenerul traditional al BSH Romania, a primit sarcina sa alinieze noul stil vizual corporate la noile standarde de comunicare impuse la nivel global. In acest proces a fost introdusa si comunicarea online, pe www.siemens-home.com/ro. Procesul de schimbare a fost complex, echipele celor doua companii colaborand cu succes. Bloom Communication se ocupa in continuare de mentenanta acestui website.
Image Image