NICO CONTRACTORS

Identitate vizuala
Design interactiv & Dezvoltare platforme web
Nico este o companie multidisciplinara in domeniul constructiilor, fondata in 2004 de o familie cu spirit antreprenorial, care opereaza in Londra si ofera clientilor servicii de inalta calitate.
 
Bloom Communication, prin biroul sau din Londra, UK a fost contractata pentru reconstructia identitatii vizuale si a principalelor instrumente de comunicare corporate offline si online.
 
Noua identitate vizuala, care are in centru litera „N” construita ca un simbol arhitectonic modern inspirat din arhitectura podurilor de recenta generatie, impreuna cu noua interfata de brand, comunica printr-un stil minimalist, puternic, principalele beneficii livrate de catre Nico Contractors clientilor sai: proiectare & design arhitectural, versatilitate foarte mare in abordarea proiectelor unicat, o echipa puternica ultraspecializata si servicii de mentenanta si intretinere a cladirilor construite sau renovate.
 
Platforma online http://nicocontractors.com, construita pe o solutie CMS dezvoltata de echipa Bloom Communication, este versatila si capabila sa deserveasca nevoile de comunicare B2B ale clientului, fiind adaptata pentru navigare desktop si mobile.
";s
Image Image Image Image Image Image Image Image Image