MUTTI

Campanie de comunicare
Design interactiv & Dezvoltare platforme web
Spiritul Mutti se afla in pamantul din care provine materia prima.

Din anul 1899 Mutti aduce rosii de calitate pe mesele din intreaga lume, cu pasiune si inovatie, oferind, de mai bine de un secol, garantia gustului desavarsit.

Compania a fost fondata in Basilicanova (Parma), intr-o zona cu o istorie bogata in ceea ce priveste cultivarea rosiilor. An dupa an, Mutti continua sa sarbatoreasca recolta si pune in crearea retetelor experienta de mai bine de 100 de ani.
 
Produsele Mutti sunt realizate numai din rosii de o culoare rosie intensa, cu aroma dulce, parfumate si coapte in soare. Rosiile sunt de provenienta 100% Italia.

Mutti se diferentiaza in piata prin elemente cheie:
1. controleaza procesul de productie a rosiilor folosite in produsele sale, utilizand produse dintr-o singura zona a Italiei – Parma – cultivate in cateva sute de ferme integrate intr-un proces strict monitorizat;
2. Calitatea rosiilor trecute prin trei filtre de sortare si procesate intr-o fabrica moderna, care respecta insa traditia culinara italiana.
 
Bloom Communication a fost aleasa partener de comunicare pentru brandul Mutti in Romania. Strategia de comunicare, platforma online, campaniile online, comunicarea social media sunt serviciile incluse in procesul de sustinere si comunicare a brandului Mutti in perioada 2017-2018. Conceptul central - „Traim cea mai frumoasa poveste de dragoste inca din 1899. Pentru ca iubim rosiile. Pentru ca rosiile crescute in armonie cu natura ofera o experienta veritabila a gustului italian” – este structura centrala emotionala istorica care sustine avantajele functionale ale brandului Mutti: singurul brand din Italia care are controlul asupra calitatii materiei prime, singurul brand in Italia care proceseaza rosii doar din Italia, singurul brand din piata care ofera o garantie a calitatii produselor printr-un ciclu de productie 360 de grade: cultura, selectie, retete istorice italiene, procesare si livrare de produse premium quality.

www.mutti.parmafood.ro
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image