MUGURA

Identitate verbala
Identitate vizuala
Print & Packaging
Design interactiv & Dezvoltare platforme web
Campanie de comunicare
Productie spoturi publicitare
Lactatele Mugura sunt produse la EcoFerm, companie membra a Grupului Cris-Tim. EcoFerm este o agro-afacere cu sistem integrat si inteligent, care ingobleaza toate aspectele productiei de lactate, de la materia prima pentru nutreturi, pana la realizarea produsului finit. Astfel, ferma vegetala, unde se cultiva cerealele pentru hrana animalelor, sustine ferma de vaci, iar laptele colectat conform celor mai inalte standarde, este procesat intr-o fabrica moderna, dupa retete sanatoase si delicioase.
 
Bloom Communication a construit brandul Mugura, integrand aceste realitati in identitatea verbala, bazata pe cuvantul „mugur” si in stilul vizual pentru designul de ambalaj. Identitatea verbala releva conceptul integrator al afacerii (de la mugurul de iarba cultivat in fermele proprii si pana la produsul de pe raft) si sustine, in acelasi timp, promisiunea brandului de a oferi produse lactate din ferme proprii, produse care sunt realizate prin respectarea celor mai inalte standarde si norme de calitate.

Conceptul grafic al designului de ambalaj sustine identitatea brandului prin prezentarea unei imagini a povestilor idilice de la ferma, cu care fiecare se identifica atunci cand vine vorba de natura, prospetime si bunatate, concepte legate organic de un produs 100% romanesc, de cea mai buna calitate.
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image