Matache Macelaru'

Print & Packaging

Design interactiv & Dezvoltare platforme web

Redefinirea pozitionarii de brand

Matache Macelaru', unul din cele mai iubite si apreciate branduri de mezeluri din Romania, cu ascensiune puternica in piata pana acum cativa ani, a facut echipa cu noi, oferindu-ne provocarea de a realiza strategia de sustinere a pozitionarii brandului in piata si de a consolida si creste prezenta portofoliului de produse Matache Macelaru'.

Incepand din 2014 am inceput implementarea unui proces complex de cercetare, analiza si reconstructie a pozitionarii brandului, ajungand dupa 1 an sa finalizam etapa de repozitionare a brandului.
Astfel, Matache Macelaru' este creatorul de bucurii si liantul intalnirilor reusite din familie, dintre prieteni si din toate momentele de sarbatoare, punand pe mesele romanilor “retete vechi de macelarie, facute cu dibacie”, apreciate de meseni cu expresii de incantare: ”Parol D`honeur, bunatati de la Matache cu un gust cuceritor!“.

In acest moment brandul Matache Macelaru' a devenit promotorul unei intregi perioade pline de farmec si, mai ales, de savoare si efervescenta (perioada sec. al XIX-lea), aducand in prim plan calitatea oamenilor de a lua in serios bucuriile vietii si de a le sarbatori. Matache Macelaru' mizeaza pe “virusarea” urmasilor romanilor de atunci cu aceeasi calitate aducându-le pe mese rețete cunoscute de la 1880.
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image