Impressum Communication

Piata de comunicare in Romania cere o abordare globala, datorita faptului ca brandurile si companiile au nevoie de o abordare complexa si completa in zona comunicarii.

Grupul de companii cu focus in comunicare strategica, media buying si dezvoltarea impactului brandurilor in piata Unity Group s-a extins intr-o noua zona strategica
Identitate verbala
“Impressum” isi are originile lingvistice in limba latina, fiind preluat si de limba germana, definind elemente esentiale despre o companie in forma descriptivo-juridica. Astfel, scopul noii companii, de a impune si sustine strategic si tactic prin consultanta de business si solutii de PR complexe focusul si pozitionarea in piata a companiilor client, este imbracat perfect de identitatea verbala construita de noi.
Identitate vizuala
In comunicare, semnele de punctuatie semnalizeaza un ton direct, clar, sustin nuantele conceptuale sau, in cel mai banal rol al lor, dau sens si inteles enunturilor scrise. Dintre toate semnele de punctuatie cunoscute la nivelul celor mai populare limbi internationale “:” anunta ca urmeaza ceva important, o enumerare sau pun in atentie o serie de atribute esentiale intr-un context de comunicare. Am ales ca simbol defintoriu in semnatura grafica Impressum semnul de punctuatie “:” deoarece am dorit, si la nivel vizual, sa punctam rolulul esential al companiei Impressum in viata clientilor sai: acela de a atrage atentia publicurilor companiei asupra elementelor importante si definitorii care ajuta in mod direct clientul in constructia si sustinerea pozitionarii, in constructia profilului sau in randul publicurilor sale sau in dezvoltarea permanenta a businessului.

Semnatura grafica si stilul vizuala definesc Impressum ca o companie sincer dedicata scopului business-ului clinetilor sai, punand accent pe solutii clare de sprijin si de constructie sanatoasa a brandurilor de a caror comunicare se ocupa.

Astfel, identitatea si sistemul de comunicare grafica si verbala de brand reuseste sa puncteze si sa sustina urmatoarele: Impressum Communication este o agentie de comunicare si relatii publice, nascuta din dorinta lucrului bine facut, care pune accent pe solutii strategice si excelenta in comunicare. Impressum Communication se distinge pe piata romaneasca a serviciilor de comunicare prin solutii concepute sa slujeasca in mod real obiectivelor de business ale clientilor. Cu o echipa solida de consultanti in comunicare, cu experienta relevanta in domeniu (intre 15 si 17 ani, atat in agentii, cat si in cadrul companiilor romanesti sau multinationale), Impressum Communication ofera servicii de comunicare strategica si de brand, comunicare corporate, comunicare de criza si managementul schimbarii. In acelasi timp, expertiza agentiei acopera si arii precum managementul de eveniment, relatii cu presa si influenceri, VIP management, PR online si campanii in social media.
Design interactiv & Dezvoltare platforme web
Solutia interactiva www.impressum.com.ro este construita in contextul sistemului si stilului de comunicare a brandului, capacitand informarea accesibila a publicurilor companiei despre serviciile companiei si, mai ales, despre stirile si noutatile aduse companiei in prim plan.
Image Image Image Image Image