HELVETIC SUNJOY

Identitate vizuala
Strategie de brand
Productie spoturi publicitare
Design interactiv & Dezvoltare platforme web
Campanie de comunicare
Helvetic Sunjoy este solutia revolutionara si eficienta de incalzire a locuintei sau biroului, oferind un mediu cald si natural, cu costuri reduse de functionare.

Panoul de incalzire poate fi folosit eficient pentru incalzirea cladirilor de locuit, a cladirilor de birouri, a halelor industriale, a hotelurilor, a centrelor de fitness, avand un cost mult mai redus fata de alte sisteme de incalzire. SUNJOY este economic, prietenos cu mediul si benefic pentru sanatate.
 
Provocarea transmisa companiei Bloom Communication si a partenerilor sai de grup (We-Do Communication – strategie media & media buying, Impressum Communication – PR & comunicare strategica) a avut doua componente importante: reconstruirea brandului comercial intr-un sistem girat, care sa contina cele doua branduri (Helvetic si SunJoy) si campaniile comerciale de relansare, de construire a notorietatii si impulsionare a vanzarii produselor.
 
Noua semnatura vizuala sustine brandul Helvetic – brand principal si Sunjoy – brand girat, pastrand insemnele grafice Sunjoy in forma initiala, cunoscuta deja in piata. Noua semnatura vizuala a brandului dezvaluie caracterul inovator si high tech al produselor, care sunt puse in centrul comunicarii si sustinute printr-un stil modern, minimalist, de impact.
 
Campania de comunicare a avut in centrul sau beneficiile majore ale produselor (10 ani garantie, fara costuri de intretinere, eficienta energetica), integrate intr-un concept creativ inspirat din concursurile de cunostinte generale atat de populare in Romania. Conceptul creativ a construit memorabilitate pentru produse si avantajele lor competitive si a pozitionat brandul ca o alegere castigatoare.

www.sunjoy.ro
Media Strategy
Media Buying
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image