CRT INTERNATIONAL

Identitate vizuala
Design interactiv & Dezvoltare platforme web
CRT Group este format dintr-un grup de companii specializate in constructii si servicii adiacente, locate in Londra, UK.
 
Grupul de companii a apelat la Bloom Communication pentru construirea identitatii de brand, a arhitecturii de brand si a unei complexe solutii e-commerce pentru noua directie de business dezvoltata – comertul en gros si en detail cu materiale de constructii, scule, utilaje si solutii de amenajari interioare/exterioare.
 
Identitatea vizuala a grupului si a companiilor parte din acesta sunt realizate plecand de la simbolul cubului rubik reintrerpretat si reconstruit astfel incat sa comunice printr-un simbol puternic esenta functionala a brandului: excelenta in executie, solutii complexe pentru rezultate complete. Culorile folosite: verde, portocaliu, albastru, mov) transmit energia pozitiva, implicarea angajata in constructia de solutii si livrarea de rezultate conform cu proiectele de arhictura si cu asteptarile clientilor.
 
Platforma online https://crtinternational.co.uk este o solutie e-commerce B2B si B2C proiectata sa aiba o mobilitate foarte mare:
- furnizarea de beneficii de prezentare a portofoliului de servicii;
- relatii comerciale B2B;
- solutii de promovare si vanzare a produselor pentru end user.
 
Astfel, prin intermediul platformei au fost unificate solutiile si relatiile comerciale cu toate publicurile tinta, avand un impact puternic asupra eficientei in interiorul business-ului si asupra circulatiei stocurilor si profitabilitatii.
Image Image Image Image Image Image Image Image