Avisso

Miron Cont Audit, o companie puternica in domeniile consultantei fiscale, contabilitatii, solutiilor birocratice din domeniul resurselor umane, a cunoscut in ultimii ani o dezvoltare puternica, construindu-si un areal de servicii business to business ce impunea trecerea de la organizarea pe departamente la organizarea serviciilor si produselor pe companii distinct specializate, sub cupola unui grup de firme. Astfel, dezvoltarea sustinuta a business-ului avea in background o solutie viabila administrativ/managerial, care permitea cresterea sanatoasa.
Identitate verbala
Provocarea noastra a constat in realizarea unei identitati verbale unui grup de companii din domeniul business to business, cu multifocus, care avea sa functioneze ca un brand umbrela. De asemenea, noua identitate verbala trebuia sa descrie grupul de firme prin urmatoarele atribute: incredere, putere de dezvoltare, siguranta, cunoastere, dedicare.

Din grupul de propuneri create de noi, Avisso a fost alegerea clientului, ca fiind identitatea verbala ce poate insuma si detine la nivel conceptual atributele descrise mai sus.
Identitate vizuala
Identitate vizuala & Arhitectura de brand

Liniile directoare pentru noua semnatura vizuala trebuiau situate in cercul de incredere furnizat de urmatoarele cuvinte cheie: siguranta financiara, participarea la dezvoltarea afacerilor clientilor, solutii viabile la provocarile de business avute de client in domeniile: contabilitate, resurse umane, proiecte cu finantare UE. Un element definitoriu ce venea ca un plus in acest context era si cerinta conform careia noua identitate de brand trebuia sa poata indeplini cu succes functia de brand cupola si sa permita girarea la nivel vizual.

Leul (cel mai puternic simbol atribuit  zonei serviciilor financiare) si scara (ce simbolizeaza perfectionarea continua in contextul participarii active a grupului Avisso la dezvoltarea sanatoasa a businessului clientilor) fac parte din constructia ce defineste la nivel vizual brandul Avisso. Pentru companiile parte din grup, identitatea de brand a fost girata prin compozitii multisimbol.

Stil vizual dedicat comunicarii corporate & standarde de comunicare

Am dezvoltat stilul de comunicare corporate si standardele vizuale de comunicare astfel incat aplicativitatea pe toate instrumentele de comunicare corporate sa fie naturala si sa integreze intr-un mod practic simbolistica si atributele brandului sintetizate prin sloganul “Reach for advice”.
Design interactiv & Dezvoltare platforme web
Website-ul corporate www.avisso.eu inglobeaza informatii despre grupul de companii Avisso si despre activitatea acestora, pastrand stilul vizual implementat pe celelalte materiale.
Image Image Image Image Image Image Image