Amicii

Identitate vizuala

Strategie de brand

Print & Packaging

Design interactiv & Dezvoltare platforme web
Kubo Ice Cream este una dintre companiile din topul producatorilor de inghetata cu capital 100% romanesc, reusind sa ofere, indiferent de sezon, o experienta unica iubitorilor desertului racoritor. Cu multa pasiune si cu specialisti motivati sa caute perfectiunea gastronomica, Kubo a reusit in cei peste 20 de ani de la infiintare (1994) sa identifice gustul perfect, nemaiintalnit in inghetata romaneasca, ajuns in casele romanilor cu ajutorul brandului Amicii.

2014-2015 au fost anii in care inghetata, pentru noi, a trecut dincolo de  pragul deserturilor delicioase, in aria cercetarilor de piata, analizelor, constructiilor arhitecturilor de brand, tacticilor de pozitionare etc. pentru ca am implementat cel mai complex proces de schimbare la fata a unui brand romanesc din domeniul inghetatei: Amicii.

In urma procesului de rebranding, platforma de brand (strategia de brand si arhitectura de brand), identitatea de brand si toate brandurile de produs (Gama Obsession, OK, DeLUX, OZN, Queen etc.) au cunoscut ajustari, redesign si schimbari de pozitionare, iar sistemul de comunicare corporate a fost redefinit.
Pentru a consolida pozitia in piata si pentru a atinge noi publicuri am implementat noi branduri sau subbranduri: Popsy (gama populara de produse), Queen – Airette, Obesession – Amorena.
Image Image Image Image